Numerologija

Veliki mesečni horoskop: AVGUST 2021

OVAN (21. 3. – 20. 4)

POSAO Pozicija vašeg vladaoca Marsa u retrogradnom hodu blizu pomračenog Meseca, oko 27. jula, opominje da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima i potpisivanja ugovora. Posle 13. avgusta, ulaskom Marsa, planete akcije u Jarca, znak koji zahvata vaše astrološko polje karijere, počinje period intenzivne aktivnosti i kontakata sa osobama na položaju, kada ćete imati malo vremena za predah. U vreme poslednje Mesečeve četvrti blizu Urana, 4. avgusta, izbegavajte nepotrebne troškove.
LjUBAV Ulaskom Venere, vladaoca polja ljubavi i partnerskih odnosa, u znak Vage, 6. avgusta, moguć je i susret sa osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla. Pomračeno Sunce u polju kreativnosti u neharmoničnom aspektu sa Plutonom, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnose sa partnerom.
ZDRAVLjE Briga za člana porodice. Nesanica. Bolovi u mišićima.

BIK (21. 4. – 21. 5)

POSAO Pomračen Meseca u astrološkoj kući karijere u konjunkciji sa Marsom, krajem jula, opominje da izbegavate potpisivanje ugovora. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, nemojte da padate na provokacije mlađih saradnika. Pozicija Venere, planete novca, posle 6. avgusta, povoljno utiče na vaše finansije. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete priliv novčanih sredstava na vašem bankovnom računu.
LjUBAV Posle 13. avgusta, jača pozicija Marsa, vladaoca vašeg ljubavnog života i podsvesti, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom koji će pokazivati veću dozu ljubomore i posesivnosti. U svakom slučaju, pred vama je uzbudljiv period na emotivnom planu ispunjen novim poznanstvima. Pomračeno Sunce pod uticajem Jupitera, oko 11. avgusta, najavljuje strastveni susret sa Rakom ili Škorpijom.
Posvetite više pažnje mlađem članu porodice, naročito ako ste roditelj.
ZDRAVLjE Promenite režim ishrane. Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

POSAO Iskoristite direktan hod vašeg vladaoca Merkura, do 26. jula i posle 19. avgusta, kako biste precizirali dogovore oko potpisivanja ugovora. Pozicija poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite građevinarstvom ili kupoprodajom nekretnina. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 18. avgusta, veće su šanse da postignete dogovor o nekom novom vidu saradnje sa partnerima iz inostranstva.
LjUBAV Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, posle 6. avgusta, kada ulazi u vaše polje ljubavi, povoljno utiče na vaš emotivni život, naročito ako ste odnedavno u vezi sa nekim vazdušnim ili vatrenim znakom. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, na poslovnom skupu, vašu maštu može da zagolica neki vazdušni znak. Osnažena pozicija Marsa, planete akcije i seksualnosti, posle 13. avgusta, donosi vam strastveni susret sa Ovnom ili Strelcem.
ZDRAVLjE Proverite krvnu sliku. Čuvajte se povreda ekstremiteta.

RAK (21. 6. – 22. 7)

POSAO U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, oko 27. jula, budite oprezniji ako planirate saradnju sa strancima. Retrogradni hod Merkura, planete komunikacija, od 26. jula do 19. avgusta, upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete, kao i da se klonite nepotrebnih troškova i rizičnih finansijskih transakcija. Pozicija poslednje Mesečeve četvrti blizu Urana, u napetim aspektima sa Marsom, 4. avgusta, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima.
LjUBAV Pozicija Venere, posle 6. avgusta može da vam donese poznanstvo sa interesantnom mlađom osobom. Mars, vladalac kuće karijere, 13. avgusta, ulazi u znak Jarca, donoseći vam strastveni susret sa kolegom ili koleginicom. Zbog pomračenog Sunca u drugoj astrološkoj kući u kojoj se nalazi i retrogradni Merkur, oko 11. avgusta, čuvajte se slatkorečivih udvarača, ako ste dama. Ukoliko ste muškarac, krajem perioda veće su šanse da upoznate Bika ili Vagu.
ZDRAVLjE Čuvajte se povreda u kući. Reumatske tegobe.

LAV (23. 7. – 23. 8)

POSAO Puni ste energije, zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Sunca u vašem znaku, ali ipak od 26. jula do 19. avgusta, pazite šta izjavljujete i potpisujete. Krajem jula i početkom avgusta, potražite savet advokata u vezi sa nekim ugovorom, naročito početkom 4. avgusta u vreme poslednje Mesečeve četvrti. Iskoristite direktan hod Urana preko astrološkog polja karijere, do 6. avgusta, ako planirate pokretanje privatnog biznisa.
LjUBAV Pomračen Mesec u astrološkom polju ljubavi blizu Marsa, krajem jula, podstiče partnerovu ljubomoru i posesivnost. Posle 6. avgusta, ulaskom Venere, planete ljubavi u Vagu, na kraćem putu moguć je susret sa šarmantnom mladolikom osobom. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, oko 11. avgusta, možete da započnete tajnu vezu sa osobom na položaju. Aspekti Marsa, planete erotike, čija pozicija jača sredinom avgusta, donosi vam susret sa nekim ko nosi uniformu na radu.
ZDRAVLjE Izbegavajte stresne situacije. Provodite više vremena sa prijateljima.

DEVICA (23. 8. – 23. 9)

POSAO U vreme retrogradnog hoda vašeg vladaoca Merkura, od 26. jula do 19. avgusta, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora i čuvajte telefone, tablete, ključeve, platne kartice, fleš memorije i dr. Pomračen Mesec blizu Marsa, oko 27. jula, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, mogući su neplanirani izdaci, a 18. avgusta, u vreme prve Mesečeve četvrti, novac vam pritiče preko honorarnih angažmana.
LjUBAV Pozicija Venere u astrološkom polju posla, posle 6. avgusta, donosi vam nove susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, možete da uđete u tajnu vezu sa osobom na položaju koju već poznajete preko poslovnih kontakata. Ulaskom Marsa u astrološko polje ljubavi, 13. avgusta, jača pozicija planete strasti ali i sukoba, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom.
ZDRAVLjE Moguće reumatske tegobe. Nesanica. Čuvajte se za volanom.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

POSAO Poslednja Mesečeva četvrt, 4. avgusta, donosi vam ponudu za umetnički projekat ili angažman koji uključuje saradnju sa strancima. Do 26. jula i posle 19. avgusta, iskoristite direktan hod Merkura, planete komunikacija koja vlada vašim poljem karijere, ako planirate proširenje saradnje sa strancima, naročito iz zemalja francuskog ili italijanskog govornog područja. U vreme pomračenja Sunca u astrološkom polju karijere, 11. avgusta, klonite se rasprava sa nadređenima. Poslušajte savet jednog Strelca.
LjUBAV Ojačana pozicija Sunca u kući društvenog života i iznenađenja, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla. Pomračen Mesec u kući ljubavi u konjunkciji sa Marsom, planetom koja upravlja vašim ljubavnim životom, oko 27. jula, naglašava partnerovu ljubomoru i posesivnost. Posle 13. avgusta, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.
ZDRAVLjE Moguće stomačne tegobe. Izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA (23. 10. – 21. 11)

POSAO Poslednja Mesečeva četvrt, 4. avgusta, donosi vam dobitke preko kupoprodaje nekretnina ili trgovine hartijama od vrednosti. Osnažena pozicija Marsa, jednog od vaših vladalaca, posle 13. avgusta najavljuje mogućnost saradnje sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da postignete dogovor sa poslovnim partnerom koji vam nudi isplativu saradnju. U periodu od 26. jula do 19. avgusta, čuvajte ključeve, telefone, kartice i dr.
LjUBAV U vreme pomračenja Meseca, simbola emocija, oko 27. jula, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate zauzetu osobu. Posle 6. avgusta, ulaskom Venere, simbola ljubavi u vaše polje tajni, mođete da užete u paralelnu vezu sa atraktivnom osobom. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja često putuje, zbog posla.
ZDRAVLjE Proverite krvni pritisak. Potreban vam je odmor.

STRELAC (21. 11. – 22. 12)

POSAO U vreme pomračenja Meseca, blizu Marsa, oko 27. jula, izbegavajte potpisivanje važnih ugovora i dogovore o novim poslovima. U trećoj dekadi perioda, klonite se nepotrebnih troškova, kao i podizanja kredita. Zbog pozicije poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, možete da očekujete novčane dobitke preko poslova sa strancima, ukoliko se bavite predavaštvom, turizmom ili marketingom.
LjUBAV Retrogradni hod Merkura, planete komunikacija koja vlada vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, u periodu od 26. jula do 19. jula, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, partnerova ljubomora može da bude povod za svađu. Ojačana pozicija Venere u Vagi, planete ljubavi koja 13. avgusta počinje da obrazuje trigon sa Marsom u Jarcu, donosi vam strastvene zajedničke trenutke sa voljenom osobom.
ZDRAVLjE Posavetujte se sa nutricionistom u vezi sa promenom načina ishrane. Rekreirajte se.

JARAC (22. 12. – 29. 1)

POSAO Mada početkom perioda novac počinje da pritiče preko saradnje sa strancima, ipak, posle 26. jula klonite se nepotrebnih troškova. Mars, simbol akcije, 13. avgusta ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, ali zbog napetog aspekta sa Uranom, jednim od vaših vladalaca, izbegavajte stresne situacije. Prva Mesečeva četvrt, 18. avgusta, donosi vam isplativu poslovnu ponudu, ukoliko ste umetnik ili sportista.
LjUBAV U vreme pomračenja Meseca, vladaoca astrološkog polja ljubavi, oko 27. jula, očekuje vas strastveni susret sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Početkom avgusta, na nekom rođendanu ili proslavi, očekuje vas susret sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.
ZDRAVLjE Potražite savet od praktikanta alternativnih načina lečenja.

VODOLIJA (20. 1. – 19. 2)

POSAO Pomračen Mesec u vašem znaku, koji upravlja astrološkim poljem nervnog sistema, upozorava da oko 27. jula ne ulazite u konflikte sa kolegama i saradnicima. Međutim, u vreme poslednje Mesečeva četvrti, 4. avgusta, verovatno nećete moći da izbegnete raspravu sa šefom. U periodu retrogradnog Merkura, od 26. jula do 19. avgusta, budite oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima sa strancima, ako se bavite građevinom ili kupoprodajom nekretnina.
LjUBAV U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja partnerskih odnosa, oko 11. avgusta, moguć ulazak u tajnu vezu sa mlađom osobom. Posle 13. avgusta, Mars, planeta erotike, ulazi u kuću tajni, donoseći vam poznanstvo sa zauzetom osobom na kraćem putu. Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, najavljuje susret sa starom simpatijom, ako ste dama. Posle 6. avgusta, kada Venera ulazi u deveto polje, veće su šanse da otputujete negde sa partnerom.
ZDRAVLjE Pazite se sportskih povreda. Problemi sa sinusima.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

POSAO U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući više sile, 4. avgusta, mogući su neplanirani izdaci. Pomračenja Sunca na 18. stepenu Lava, pod uticajem Jupitera, jednog od vladalaca vašeg znaka, oko 11. avgusta, donosi profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju umetnicima i sportistima. Posle 13. avgusta, Mars, planeta sukoba, ulazi u znak Jarca, obrazujući i dalje kvadrat sa Uranom, zbog čega bi bilo bolje da se klonite rasprava sa nadređenima.
LjUBAV U vreme pomračenja Meseca, oko 27. jula, očekuje vas romantični susret sa nekim Bikom ili Jarcem. Posle 6. avgusta, jača pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, pa će mnogi predstavnici suprotnog pola poželeti da se nađu u vašem društvu. U prvoj polovini avgusta, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Pokažite više razumevanja za mlađe članove porodice, posebno ako ste roditelj.

ZDRAVLjE Proverite krvnu sliku. Moguće reumatske tegobe.

Numerologija telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM