Numerologija

Strelac-Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posle godinu dana boravka u znaku Lava, Jupiter, vaš vladar, prelazi u znak Device gde će biti potrebno da na praktičniji, realniji način prilazite svojim emotivnim relacijama. No, o tom uticaju ćemo pričati neki drugi put. Sada je bitno da vladar vašeg polja ljubavi ulazi u znak koji je srodan vašem, vatrenog Lava. Očekujte dosta zainteresovanih za vas koji će biti vrlo spremni da vas osvoje. Pitanje je samo koliko ćete vi biti spremni da se prepustite…Čini mi se da su pojedini Strelčevi dosta iživeli svoje strasti i izludovali se u proteklom periodu i neće tek tako lako opet pasti na iste stvari. Potrebno vam je da imate nekoga pored sebe na duže, a ne da menjate, tako da ćete biti jako probirljivi. Uostalom, ovo i nije savršeno vreme da se vežete u nekom ozbiljnijem odnosu. Savet za vas je da izlazite, da se družite, da upoznajete ljude malo više, da razgovarate sa njima. Ona osoba koja vredi sama će se izdvojiti iz mase. Pošto planeta ljubavi, Venera, ide retrogradno tokom celog meseca – bitno je da ne birate osobe sa kojima dolazite u kontakt na konto toga što vas „podsećaju“ na neko bivše emotivno iskustvo – ovo je garant za ponovni promašaj. Što se onih u dužim vezama i brakovima tiče – ovo bi mogao biti mesec pomirenja. Još uvek će neka problematika postojati, i to u prvom delu avgusta, ali vam je zato drugi deo meseca potpuno slobodan od tenzija. Savet za vas je da ovo vreme iskoristite za zajednički godišnji odmor. Povratak ljubavi će biti više nego očigledan, a boga mi – ni strasti neće nedostajati…

Posao

Ono što se prvo primećuje kod vas jeste naglašeno polje inostranstva, drugih prostora, državnih i javnih institucija, ekspanzije. Potrudite se oko nekih saradnji sa strancima, iako će pregovori biti dosta komplikovani, jer od toga na duže možete biti obezbeđeni. Pošto će Jupiter u prvoj polovini meseca preći u vaše polje karijere, tokom ovog perioda ipak možete dosta uraditi na jačanju svojih pozicija. Venera, koja je u retrogradnom hodu, vlada vašim poslovnim obavezama, tako da je sigurno da ćete jedan dobar deo avgusta morati da odrađujete nešto što ste propustili, da završavate poslove i potrudite se da rešite sve zaostatke. Finansijski momenat ne može biti naročito dobar i onemogućavaće vas u nekim planovima ali trenutno je situacija takva kakva je. Zato ipak možete očekivati da dobijete novac koji čekate duže vreme, čak moguće od sudskih postupaka ili preko porodičnih relacija, ostavine. Ono što ne smete smetnuti sa uma je da tokom narednog meseca Saturn ponovo ulazi u vaš znak. Raščistite svoje poslove, ali i finansijske obaveze koliko god možete, da biste bili spremni na njegov nešto teži uticaj.

Zdravlje

Vladarka polja zdravlja ide retrogradno, tako da je sve vezano za zdravstvenu simboliku neophodno držati pod kontrolom. Aktuelne su hronične bolesti, kičma, srce, bubrezi, štitna žlezda. Potrebno bi bilo uraditi makar analize krvi.

Numerologija telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM