Numerologija

Devica-Mesečni horoskop za decembar 2021.

Ljubav

Na samom početku decembra, Merkur, vladar vašeg znaka ulazi u polje ljubavi, kreativnosti, zabave i provoda i tamo će biti neuobičajeno dugo – sve do početka februara, zbog svog retrogradnog hoda. Takođe, i Sunce će ući u ovo polje početkom treće dekade meseca. Zvezde su vam očigledno pripremile dovoljno vremena i mogućnosti da pronađete svoju „srodnu dušu“….a ako nemate potrebu za ozbiljnijim vezivanjem, onda možete uživati punom parom. E sad….sve bi ovo bilo divno i bajno i krasno da mi vi niste nekako statični, kao da niste u elementu, kao da je vaša oštrica otupela….moguće je da u ovom periodu često nećete znati šta hoćete a šta nećete….Takođe, može se dogoditi da se vaši emotivni interesi naglo probude i isto tako naglo splasnu….a mogu vas privlačiti i neobavezni odnosi sa osobama koje su starije od vas. Sad, ako ćemo pravo, jednu zaista dobru baš emotivnu priliku imaćete otprilike tokom druge dekade decembra – na vama je da li ćete je iskoristiti ili ne! Ako ste u emotivnom odnosu, prema partneru ste čas divni i uviđavni, čas ne možete da prestanete da kritikujete i zakerate. Vaša voljena osoba jeste dosta tolerantna u ovom periodu, ali mogli biste da joj pomognete, a ne da joj otežavate. Potrudite se malo, jer od vas zavisi koliko će biti mira i stabilnosti u vašem odnosu.

Posao

Venera, vladarka vašeg posla i novca, ulazi u polje poslovne svakodnevice i odgovornosti krajem prve nedelje decembra. Neke lakše i lepše okolnosti mogu se otvoriti pred vama, ali će biti zaista neophodno da vi budete angažovani i aktivni, da biste ih mogli iskoristiti. Problem je u tome što ćete imati manjih problema sa organizacijom, što ćete često kasniti sa obavezama koje ste preuzeli na sebe, a stoje vam mogućnosti i za propuste i greške koji se mogu vezivati za dogovore ili administrativna pitanja. Promene u poslovnom segmentu će se dešavati brže nego inače, a vi ćete ih čas pratiti, čas debelo kaskati za njima. Moguće je da vam nešto od ovih promena ne odgovara ili da ne uspevate da se uklopite. Nemojte se držati starih obrazaca, jer nećete moći da funkcionišete na taj način. Kritike od strane šefova na vaš račun su možda neopravdane, ali to ne znači da im se ne morate povinovati. U finansijskom delu – mesec je pogodan za dodatno angažovanje – nećete moći da se rasipate, ali ćete solidno zaraditi.

Zdravlje

Povremeno ćete imati manje energije nego inače, a postoji predispozicija i za padove što se imuniteta tiče. Nekako ćete non stop biti „na ivici“ da se razbolite, pa morate delovati preventivno. Odmarajte se više, relaksirajte, tražite društvo pozitivnih ljudi.

Numerologija telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM