Numerologija

Bik-Mesečni horoskop za jun 2022.

Mesec započinjete sa, još uvek retrogradnim Merkurom (vladarem polja ljubavi) u svom polju ličnih vrednosti i vašom vladarkom, Venerom u polju kontakata, komunikacije, blizine. Obzirom da se i tranzitni Mesec nalazi u znaku ozbiljnih partnerstava, imamo jednu sliku koja prvenstveno ukazuje na susrete ili priču sa bivšim emotivnim partnerima. Eskalacija dešavanja je u prve dve nedelje juna, kada dolazi do jednog preseka, od čijeg će ishoda zavisiti u kom pravcu nastavljate dalje. Neke prošle emotivne priče u ovom će se trenutku ponovo obustaviti, dok će pojedini Bikovi uspeti da učvrste ovaj odnos i da možda od njega naprave nešto za šta je vredelo boriti se. Od tog perioda kreće i intenzivno jačanje postojećih emotivnih odnosa, stabilizacija u brakovima u kojima će biti potrebno da raščistite neke bolne teme sa partnerom da biste mogli da gradite svoj odnos na dalje. Od prelaska Sunca (vladar vašeg polja doma, porodice, stabilnosti) u topli, emotivni znak Raka od 21.-og juna sve više idete ka onome što želite sa voljenom osobom – neka bitna pitanja će biti pokrenuta između vas i partnera, a najviše ćete biti usmereni na početke zajedničkog života ili planiranje braka. Slobodnima od drugog dela juna idu jaka poznanstva, koja će se najviše vezivati za izlaske sa prijateljima ili za veća okupljanja.

Posao

Jun započinjete sa stelijumom planeta u polju posla i novca – Sunce, Mars i Merkur u retrogradnom hodu, koji je u isto vreme i vladar ovog vašeg životnog segmenta. Lako je moguće da u prvoj polovini meseca teško uspevate da pohvatate konce dešavanja i da ćete više puta biti prinuđeni da u hodu vršite izmene ili da se preorijentišete. U ovom periodu ne verujte obećanjima, i dobro vodite računa o novčanim transakcijama, naročito o ulaganjima u neproverene projekte. Samo će pojedini uspeti da iz rizičnih situacija izađu sa punim džepovima. Od polovine meseca Saturn se vraća u vaše polje poslovnih partnera i vrši opoziciju na vaš znak. Sigurna sam da se dobro sećate teških i ograničavajućih dešavanja iz prošle godine, zato ćete sada pokušavati da na potpuno drugačiji način prilazite poslovnoj problematici. I ovo će se isplatiti. Privatnicima jake prilike i znatno poboljšanje finansijskog segmenta, dok će Bikovima generalno ovaj drugi deo juna doneti bolje prilive, rešavanja dugova i prava ulaganja koja vam donose jake dobiti.

Zdravlje

Moguće aktiviranje hroničnih bolesti. Svakako u drugom delu juna obratite pažnju na srce, ali i na probleme sa peskom i kamenom u bubrezima. Ženama slaba tačka štitna žlezda i hormonski status.

Numerologija telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK