Numerologija

ASTRO STIL za Jarca, Vodoliju i Ribe: Dame, budite ženstvene i originalne

Danas otkrivamo astro stil tri poslednja znaka zodijaka: Jarca, Vodolije i Riba.

Kraći rezime za one koji su se sad uključili:

Poenta je da izrazimo svoju prirodu, ono što je autentično naše, na najbolji način, u datim okolnostima. Kada na pravi način predstavljamo svoju autentičnu prirodu, kroz sopstvenu pojavu, vizuelni nastup i životni stil, tada naša ličnost pleni. U stanju smo da privlačimo ljude, prilike i okolnosti koje su sa nama dobar spoj. Mi sijamo najbolje, kada je naša pojava čist odraz onoga što nosimo u sebi.

Da bismo izrazili svoj puni potencijal na vibratornom nivou, koji prezentujemo svojim životnim stilom, u natalnoj karti posmatramo položaj Sunca (horoskopski znak), Venere, Meseca, kao i podznak (ascendent). Kod muškaraca, prednost se daje Marsu naspram Venere, ali i ona igra značajnu ulogu.

Jarac
Istrajnost i ambicija vezuju se za ovaj znak. Pripadnici ovog znaka, praktični su, pouzdani i konvencionalni. Vole red i hijerarhiju. Njihov pristup životu je ozbiljan.

Jarac teško izražava svoja osećanja, pa je to nešto što treba da nauči od znaka koji je suprotan njemu, a to je Rak. Jarac može puno da pruži, samo treba da nauči kako.

Venera u Jarcu je verna, odana i postojana. Voli stabilnost i sigurnost – što i traži u partneru, kao i nekoga na koga može da se osloni. Oprezna je, realistična, vredna i disciplinovana. Ambiciozna i usmerena na cilj. Ne zaljubljuje se tako lako. Obično čeka na ljubav; to čekanje ume da se oduži, što je može načiniti tužnom.

Kako je starija, sve više pleni svojom lepotom. Slika ove Venere u književnosti jeste Onjeginova Tatjana.

Veneru u Jarcu mogu imati osobe rođene u znaku Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Riba.

Poznate Venere u Jarcu: Svetlana Bojković (Strelac), Ivana Žigon (Vodolija), Skarlet Johanson (Strelac), Fej Danavej (Jarac), Sindi Kraford (Riba).

Sindi Kraford – Venera u Jarcu (Sunce u Ribama); foto: Ibsan 73
Stil

Reči koje najbolje opisuju stil Jarca jesu: klasično i jednostavno, uz nezaobilaznu notu konzervativizma.

Vole kvalitetnu garderobu, bitno im je da odeća traje (što je i jedna od odlika Jarca). Ne vole garderobu koja izgleda jeftino, a nisu ni od onih koji bi dali velki novac za neki komad.

Sa naglašenim znakom Jarca u natalnoj karti (pored znaka, Venera i Mesec u Jarcu, ili podznak), najbolji izbor bi bio poslovni stil (tzv. „office look“), što se uklapa u simboliku Jarca, koji je ambiciozan i posvećen poslu.

Sako i pantalone svedenog kroja, sa jednobojnom bluzom bili bi odličan izbor.

Nota odgovornosti i jednostavnosti odiše stilom oblačenja.

Kejt Mos – Sunce u Jarcu; foto: Walterlan Papetti
Ako niste sigurni šta da obučete za razgovor za posao, ili neku zvaničnu priliku, ili dešavanje, slobodno se posavetujte sa prijateljicom koja ima Veneru, Mesec, ili Sunce u Jarcu, ili je podznak Jarac.

Tipična predstavnica ovog stila jeste Kejt Mos (Sunce u Jarcu) u čijem odevanju preovlađuju jednostavna odela, bluze, kao i suptilnije boje.

Klasika u odevanju ogleda se i u izboru boja. Idealan izbor bila bi crna, siva, tamno plava, ili smeđa odela, krojena po meri, koja odišu elegancijom.

Pristaju im i maslinasto zelena, kao i boja mastila. Treba da izbegavaju svetle boje i ekscentrične i upadljive dezene.

Lepo im stoje klasični materijali, kao što je tvid.

Jarac vlada kostima, uključujući i kosti glave. Dame sa naglašenim Jarcem u svojim natalima (ili Saturnom, kao njegovim vladarom) imaju lepo naglašene jagodične kosti, koje im daju posebnu draž. Na tom spisku su: Vanesa Paradi (Sunce u Jarcu), Kristi Tarlington (Sunce u Jarcu), Kejt Mos (Sunce u Jarcu), Fej Danavej (Sunce i Venera u Jarcu), Marlen Ditrih (Sunce u Jarcu), Dajan Kiton (Sunce u Jarcu), Kejt Midlton (Sunce u Jarcu), Melanija Tramp (Mesec u Jarcu).

Melanija Tramp – Mesec u Jarcu (Sunce u Biku); foto: Marc Nozell
Vodolija
Ima potrebu za ravnopravnošću i jednakošću. To je znak socijalne pravde, humanosti i tolerancije. Želi sve da sazna i razume. Tipične Vodolije su originalne, neobične, ekscentrične i druželjubive.

Strah od bliskosti, Vodolija ume da maskira formirajući mrežu prijatelja i posvećivanjem nečemu što je za dobrobit svih. Dok je posvećena višem cilju, ume da zapostavi bližnje. Treba da nauči da usmeravanjem pažnje ka jednoj osobi, može više da sazna o ljudima i da ostvari stvarnu bliskost.

 

Venera u Vodoliji daje naobičnu lepotu i zavodljiv šarm. Ona je drugačija, svoja. Prisutna je originalnost u stilu i nastupu, kao i moderan umetnički potencijal, pre svega ka igri.

Ova ženska osoba će uvek nehotice skrenuti pažnju na sebe svojim stilom odevanja; nekonvencionalnošću, ili stavom i iznetim mišljenjem na određenu temu. Svojom ličnošću privlači pažnju.

U ljubavi joj je neophodna mentalna stimulacija. Partner, pored toga što je ljubavnik, mora biti i prijatelj. Ova Venera uživa u komunikaciji i razmeni ideja sa partnerom.

Veneru u Vodoliji mogu imati osobe rođene u znaku Strelca, Jarca, Vodolije, Riba i Ovna.

Poznate Venere u Vodoliji: Zlata Petković (Vodolija), Špela Rozin (Vodolija), Šeron Stoun (Riba), Kim Novak (Vodolija), Karolina Kurkova (Riba), Kristi Tarlington (Jarac), Marlen Ditrih (Jarac), Kejt Mos (Jarac), Šarlot Rempling (Vodolija), Nina Simon (Riba), Meri Kvant (Vodolija), Glen Klouz (Riba), Joko Ono (Vodolija), Eli Mekfirson (Ovan).

Šeron Stoun – Venera u Vodoliji (Sunce u Ribama), foto: Roland Godefroy
Špela Rozin, slovenačka glumica, u filmu Čudna devojka, tumači lik koji je slika i prilika Venere u Vodoliji, a i naslov upućuje na ovu Venericu. Filmska preporuka za sve Venere u Vodoliji.

Stil

Glavne odlike vodolijanskog stila bile bi: originalnost, smelost i nežna ekscentričnost.

Vodolije nisu od onih koje svoj stil formiraju na osnovu onoga što većina nosi, već vole da budu drugačije.

S obzirom na njihov slobodni duh, nekonvencionalnost i humanistička uverenja, pristaje im boho stil i hipi šik.

Vole da iznenade, budu jedinstvene i da u svakom svom izdanju izgledaju drugačije.

Svoju suštinsku prirodu najbolje izražavaju kroz tirkiznu boju i boju akvamarina. Ove boje su takođe dobre za podizanje samopouzdanja prilikom javnog nastupa. Pospešuju izražavanje, koncentraciju i daju jasnoću misli. Tirkizna boja umiruje i dobra je za emocionalni balans. Ona naglašava empatiju i senzitivnost.

Lana Tarner – Mesec i Sunce u Vodoliji
Haljine, mantili, bluze u tirkiznim i akvamarin nijansama pravi su izbor za Vodolije.

Ono što je karakteristično za Vodolije (ne samo znak, već i podznak, ili Veneru i Mesec u Vodoliji) jeste da umeju da iznesu modne komade koji su ispred njihovog vremena. Često se dešava, da ono što one ponesu, kasnije postaje trend. Zbog svog nepogrešivog osećaja, nehotice postaju „trendseteri“.

Modni detalj koji ističe vodolijansku prirodu i autentičnost jesu naočare za vid sa neobičnim i zapaženim ramovima. Jedna od Vodolija kojoj fantastično stoje upravo takvi ramovi, jeste glumica Danica Maksimović.

Vodolija vlada cirkulacijom, člancima i donjim delom nogu (do kolena), pa pripadnice ovog znaka (kao i one sa Mesecom, Venerom u Vodoliji, kao i podznakom) imaju lepo oblikovane noge i vole da ih ističu.

Modni detalj, kojim mogu da stave akcenat na ovaj deo tela jesu čarape, natkolenice, ili dokolenice i sokne neobičnih dezena.

Ukoliko osoba ima kombinaciju znaka Vodolije i Riba, čarape su nazaobilazan modni detalj koji im pojačava samopouzdanje i šarm.

Na spisku Vodolija nalaze se i: Ivana Žigon (Sunce u Vodoliji), Žana Moro (Sunce i Mesec u Vodoliji), Lana Tarner (Sunce i Mesec u Vodoliji), Vanesa Redgrejv (Sunce u Vodoliji), Merilin Monro (Mesec u Vodoliji), Vivijan Li (Mesec u Vodoliji), Natali Imbrulja (Sunce u Vodoliji), Sofija Loren (Mesec u Vodoliji), Odri Tatu (Mesec u Vodoliji), Šakira (Sunce u Vodoliji), Sandra Bulok (Mesec u Vodoliji), Uma Turman (Mesec u Vodoliji).

Natali Imbrulja – Sunce u Vodoliji; foto: Georges Biard
Ribe
Moto Riba je „Ja verujem“. Ribe predstavljaju najdublju i najčistiju veru; potencijalno, ovo je znak najveće duhovnosti.

Praktičnost im nije jača strana, ali imaju izraženu intuiciju. Odlično tumače govor tela, a umeju lako da proniknu u osećanja drugih ljudi.

Veoma su saosećajne i osetljive, što im može biti izvor izuzetne kreativnosti.

Venera u Ribama je opijena ljubavlju i emocijama. Izuzetno romantična. Vapi za sentimentalnim zanosom.

Nežna, saosećajna i intuitivna. Izuzetno senzitivna i lako povredljiva.

Ima naglašen umetnički senzibilitet. Ovu poziciju Venere imaju mnogi umetnici, muzičari, slikari.

Veneru u Ribama mogu imati osobe rođene u znaku Jarca, Vodolije, Riba, Ovna i Bika.

Poznate Venere u Ribama: Danica Maksimović (Vodolija), Vesna Trivalić (Riba), Penelope Kruz (Bik), Mišel Fajfer (Bik), Ursula Andres (Riba), Rejčel Vajs (Riba), Eva Hercigova (Riba), Marija Šarapova (Ovan), Dajana Ros (Ovan), Barbra Strejsend (Bik).

Mišel Fajfer – Venera u Ribama (Sunce u Biku); foto: Towpilot
Stil

Riba predstavlja sirenu na mitološkom nivou, pa stil Riba treba da dočara ovu simboliku.

Ključne odlike stila su maštovitost i glamur, posebno kada su u pitanju svečanije prilike. U takvim okolnostima, obično su pripadnice ovog znaka (kao i Mesec i Venera u Ribama i podznak Ribe) one koje zasene sve prisutne.

Boje koje bude autentičnu prirodu Riba jesu boje mora i okeana-morsko zelena i plava, boja morskih školjki, kao i boja lavande i tirkizna.

Za one koji preferiraju nešto tamnije tonove, dobar izbor su ljubičasta i indigo plava.

Nezaobilazan dezen su i crno-bele pruge-čuveni mornarski stil.

Ribe su najveći sanjari zodijaka, što je zasluga Neptuna, koji je vladar ovog znaka.

Što zbog toga, što zbog svog umetničkog senzibiliteta, prija im odeća koja ne ograničava i u kojoj se ne osećaju stegnuto, pa je tzv. „pidžama stil“ (senzualna odela, koja imaju notu opuštenosti) pun pogodak.

Pripadnici ovog znaka su pravi kameleoni zodijaka i zato su u stanju da usvoje različite modne trendove, a intuicija im pomaže da naprave pravi izbor.

Ribe vladaju stopalima, pa posebnu pažnju posvećuju ovom delu tela. Prija im masaža stopala i veliki su ljubitelji obuće i čarapa. Prosto su omađijane njima i često im je orman pun cipela i čarapa.

Ursula Andres – Venera u Ribama (Sunce u Ribama)
Ribe privlače pažnju i svojom kosom. U stanju su da na pravi način ponesu različite frizure i da nametnu trend svojom pojavom.

Na spisku Riba nalaze se i Olivera Katarina (Sunce u Ribama), Snežana Savić (Sunce u Ribama), Elizabet Tejlor (Sunce u Ribama), Lajza Mineli (Sunce u Ribama), Eva Longorija (Sunce u Ribama), Sindi Kraford (Sunce i Mesec u Ribama), Rijana (Sunce u Ribama), Džesika Bil (Sunce u Ribama), Žiliijet Binoš (Sunce u Ribama), Šeron Stoun (Sunce u Ribama), Eva Mendez (Sunce u Ribama), Koko Šanel (Mesec u Ribama), Grejs Keli (Mesec u Ribama), Ava Gardner (Mesec u Ribama), Odri Hepbern (Mesec u Ribama), Rita Hejvort (Mesec u Ribama), Natalija Vodianova (Sunce u Ribama), Karolina Kurkova (Sunce u Ribama).

Numerologija telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM